Rodinný dom

Úplné súkromie, prepych a svieža zeleň - nielen toto ponúka havajskej sídlo, ktoré sa môže stať vašou svätyňou a útočiskom. Poloha na vrchu útesu ponúka neuveriteľný výhľad na hladinu oceánu, historický maják a sopečné pohorie. Pozemok sa skladá z hlavného domu, dvoch hostinských pavilónov (celkom so 4 spálňami a 6 kúpeľňami) a domu pre správcu (2 spálne, 2 kúpeľne) na viac ako 6 hektároch, ktoré zahŕňajú farmu s exotickými palmami, citrusovými a kokosovými stromami. Po zostúpení po súkromnom schodisku sa pred vami otvorí nádherná biela piesočná pláž.

Hlavný dom pozostáva zo štyroch pavilónov dohromady s viac ako 930 m2 obytného priestoru a viac ako 750 m2 vonkajších terás, bazénov alebo veránd. Centrálny pavilón má rozsiahlu kuchyňu, jedáleň, obývaciu izbu, kanceláriu a spálňu s kúpeľňou. Každá izba má krytú verandu a široký výhľad na oceán a maják Kilauea. V prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť, najmodernejšia telocvičňa a bar. Pavilón s hlavnou spálňou, obývacou izbou a barom tvorí viac ako 100 m2, v kúpeľni je vnútorná i vonkajšia sprcha s verandou, dvojité umývadlá a veľká šatňa. Ďalej sú tu dva ďalšie pavilóny so spálňami, barom, kúpeľňami i verandami.

Pred domom sa rozprestiera bazén s vírivkou s plochou 149 m2. Objekt má dostatok priestoru pre výstavbu ďalších nehnuteľností, či pre športové kurty alebo kúpele. Nehnuteľnosť možno využiť pre rekreačné prenájmy.

Krásne prostredie mesta Kilauea s mnohými reštauráciami, kaviarňami a pekárňou je vzdialené iba 5 minút jazdy autom. Prvotriedne golfové ihriská nájdete v neďalekých mestách Princeville alebo Hanalei.

Interiér: 1 088 m2, pozemok 62 038 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná spoločnosťou Hawaii Life Real Estate Brokers. Agentom je Neal Norman.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29736
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    1 088 m²
  • Pozemok
    62 038 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.